Vägen från bygge till lyckad driftsättning är inte självklar. I synnerhet krävs en omsorgsfull och skräddarsydd anpassning av inredning och designlösningar, med hyresgästens behov som mål.

-Idag förväntas alla arbetsgivare erbjuda en såväl ändamålsenlig som stimulerande arbetsmiljö. Det kräver analys av den aktuella verksamheten, en bra fingertoppskänsla för alla inredningsrelaterade vägval samt inte minst god branschkännedom, säger Rebecca Eineljung, inredare på Improvement Design.

Det krävs också att någon har tid att ta itu med utmaningen.

-Särskilt tydlig blir det när en arbetsplats måste flyttas från en adress till en annan. Hur löser vi anpassning av de nya lokalerna, överföring av passersystem, flytt av utrustning och material, med mera? Där kan vi ta hand om precis allt, så att kunden kan ha fullt fokus på sin egen verksamhet under hela processen, säger Rebecca Eineljung.

Hedström & Taube Improvement Design löser alla typer av inrednings- och flyttfrågor, från planering av interiörer med utgångspunkt från den aktuella verksamheten, till möbel- och materialval, upphandling, fysiska flyttar samt överföring av lås- och passersystem.

- I dag förväntas alla arbetsgivare erbjuda en såväl ändamålsenlig som stimulerande arbetsmiljö.

Rebecca Eineljung
Rebecca Eineljung0735-010 331